Clubul Sportiv Puma

                  Clubul Sportiv Puma a fost înființat în toamna anului 2007 la inițiativa unor vechi practicanți de Taekwon-do din Sibiu, din dorința de a promova și dezvolta stilul de arte marțiale Taekwon-do ITF în județul Sibiu și în România. În cadrul clubului s-a decis înființarea unei secții de Kickboxing. La bilanțul de sfârșit de an 2020 am constatat cu plăcere că în cadrul clubului nostru activează în prezent aproximativ 100 de sportivi legitimați, majoritatea copii sub 14 ani, deoarece viziunea noastră de dezvoltare se axează pe această categorie. 

Împreună

                  Dorim să promovăm performanță pe plan național și internațional. Oferim sportivilor o bază materială de cea mai bună calitate și antrenamente la cele mai înalte standarde internaționale. Totodată în cadrul clubului organizăm evenimente (Taekwondo Family), programe culturale (vizite muzee, filme) și concursuri pentru sportivi, toate acestea pentru a fi o familie și a ne cunoaște cât mai bine între noi.

                 În cadrul clubului se regăsesc și acei membrii care doresc să obțină performanță pe plan sportiv cât și cei care doresc să facă mișcare și o alternativă la viața sedentară tot mai întâlnită în rândul tinerilor. În cadrul clubului se acordă o atenție specială copiilor și îndreptării acestora spre cele mai înalte valori sociale, performanțe și îndepărtării cât mai mult de vicii (alcool, tutun, droguri). Datorită acestor obiective clubul nostru se bucură de o atenție specială din partea mass media, în sesnsul că toate acțiunile clubului sunt promovate prin mass media iar rezultatele obținute sunt evidențiate pe plan local sau chiar național.

BUN VENIT IN CLUBUL PUMA!

Denumire: Asociația Clubul Sportiv Puma Sibiu 
Adresa: Sibiu, str. N.Copernic, nr. 6, jud. Sibiu, Tel. 0741 996 324, 0744 449 140, 
CIS : SB/A2/00025/2008; CIF:23637046         
 
Alin Lazurca

Președinte

Ciprian Banea

Vicepreședinte

Dan Mărginean

Secretar

Contact: 0741 996 324
Locatie: Bulevardul Victoriei Nr. 42